Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedním z prvních hostů, kteří dorazili do Divadla Kalich na premiéru nového muzikálu Svatba (ne)bude, byla herečka a zpěvačka Dagmar Patrasová (67). Dádě to od doby, kdy doprovodila manžela Felixe Slováčka na kliniku plastické chirurgie, neskutečně sluší. O plastikách jsme se ale tentokrát nebavili. Téma bylo smutnější.

Jedním ze spoluautorů muzikálu byl totiž Jaroslav Klein, rodinný přítel a hlavně kamarád a kolega jejího muže. Jeho dcera Eva Kleinová hraje nejen v tomto muzikálu, ale také v Dádině Sněhové královně. "V září Jaroslav náhle zemřel. Večer si lehl do postele a ráno už se neprobudil. Byl to šok, ještě mu nebylo ani šedesát," vzpomínala Dáda.

"Jde ale o komedii, tak doufám, že se budou všichni dobře bavit. I Jaroslav by si to určitě přál," svěřila Dáda o zesnulém příteli, jenž také ztvárnil řadu muzikálových rolí. V Dětech ráje hrál postavu Otce, v muzikálu Jesus Christ Superstar ztvárnil roli Annáše. Spolupracoval ještě na muzikálech Casanova a Kapka medu pro Verunku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám