Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když ji kamarádka, herečka Jitka Asterová (64), pozvala, aby se přišla podívat na akci, kterou moderuje, módní návrhářka Tatiana Kovaříková o tom moc nepřemýšlela a dorazila. Že půjde o výročí butiku s erotickými pomůckami, ji nenapadlo. Když se ale ocitla mezi vitrínami, v nichž bylo zboží vystaveno, zrudla až za ušima.

"Já jsem, co se těchto věcí týče, velice konzervativní. Jako doma se tady určitě necítím," svěřila Super.cz Táňa, která se styděla jako náctiletá školačka, zatímco její o pár let mladší přítel David se docela dobře bavil a různé pomůcky si osahával a ukazoval jí je.

Táňa nakonec raději skončila v koutku, kde obdivovala erotické spodní prádlo. "Krajkové prádlo, zvláště černé, mám ráda. Myslím, že doma by ho měla mít každá žena. A i když nosím jen černé oblečení, pokud jde o tyhle kousky, líbí se mi i červené," prozradila, v čem doma svádí svého přítele.

Reklama

Další články

Načítám