Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Za poslední měsíce prošla Hanka Mašlíková (41) výraznou fyzickou proměnou. Známá modelka na své postavě tvrdě dře a cvičení se pomalu stává jejím živobytím.

Díky jejím vymakaným křivkám tak pozornost mužů čím dál víc přechází z hrudníku na další části těla. Důkazem je její poslední focení editorialu pro německý magazín, kdy se fotograf Radim Kořínek, před nímž se neodhalila poprvé, prvoplánově nezaměřoval na její poprsí, ale upřednostnil její zadeček a vymakané ruce a nohy.

Sexbomba se na fotkách významně odhaluje a jeden by řekl, že modelka, která v minulosti pózovala i pro Playboy, tuto pracovní příležitost bere jako rutinu. Opak je pravdou.

„Focení se neslo v přátelském duchu až do doby, než jsem se měla svléct do průhledných krajkových šatů,“ rozesmála se Hanka, která má s odhalováním kupodivu problém. „Jsem hrozně stydlivá, takže museli všichni odejít, já se nastavila tak, aby nebylo vůbec nic vidět, a pak až jsem všechny pustila zpět do místnosti. Jak jde o nahotu, tak jsem šílená.“

Související témata:
Editorial

Reklama

Další články

Načítám