Hlavní obsah
Článek

Trápí vás první příznaky stárnutí pleti? Jestliže pokožka začíná ztrácet pevnost a pružnost, přichází ten pravý čas na novinku přírodní kosmetiky Pevonia Botanica, která využívá regenerační schopností kmenových buněk rostlinného původu. Nové přípravky vyzkoušela i herečka Dana Morávková.

Nepřekonatelné výsledky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Naprostou novinkou americké přírodní kosmetické značky Pevonia Botanica je exkluzivní řada přípravků proti stárnutí Stem Cells Phyto-Elite, která je určená pro pleť se známkami přibývajícího věku. Předností těchto produktů je schopnost oživení pleti vlastních kmenových buněk pro obnovu pleti. Právě ztráta aktivity kmenových buněk, která se s věkem zvyšuje, má neblahý vliv na regeneraci kůže a je tedy potřeba zachovávat jejich životaschopnost a účinnost. Použití kmenových buněk v boji proti procesu stárnutí a v rámci obnovy poškozených tkání není úplně novou myšlenkou. Terapii na švýcarské klinice podstupoval už i Charlie Chaplin, tehdy se jednalo o kmenové buňky získané z tkání ovcí.

Zázračné buňky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kmenové buňky (Stem Cells) mají schopnost přeměny na jakýkoliv typ buněk. Tato vlastnost umožňuje tělu vytvářet nové buňky a opravovat tak poškozené nebo opotřebované části tkání a orgánů. Kmenové buňky mají mimo to i schopnost své vlastní obnovy. Představují tak v organismu jakousi univerzální zásobu náhradních dílů pro nejrůznější tkáně a orgány. Zatímco v medicíně se používají izolované kmenové buňky získávané nejčastěji z kostní dřeně či vlastního tuku, v kosmetice bylo nutno nalézt jiný zdroj – rostliny.

Pomoc z přírody

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U mladé pleti se epidermální kmenové buňky dokážou obnovit každé čtyři týdny. S přibývajícím věkem se tento proces zpomaluje a počet kmenových buněk i jejich vitalita se snižuje. Produkce kolagenu a elastinu klesá a kůže se ztenčuje a ztrácí svou pevnost. Pevonia přichází s průlomovou technologií, která dokáže úspěšně vytvářet a kultivovat rostlinné kmenové buňky. Ty mají pozitivní vliv na vitalitu kožních kmenových buněk a jejich fungování. V laboratořích Pevonia Botanica využívají extrakty z kmenových buněk kostivalu lékařského a argánie trnité, které chrání lidské kožní kmenové buňky a pomáhají jim udržet si schopnost vytvářet nové tkáně i během procesu stárnutí.

Uchovejte si mládí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrobky nové řady Stem Cells podporují obnovu našich kmenových buněk pomocí vnějšího přidávání kmenových buněk rostlinného původu, což má výborné účinky na pleť. Oddálí se proces stárnutí pleti, zachová její mladistvost a výrazně uvolní vrásky. Kmenové buňky rostlin kostivalu a argánie společně s přídavky retinolu, kolagenu, elastinu, kyseliny hyaluronové a vitamínu C přináší kompletní řešení všech projevů stárnutí. Pleť je následně vyplněná, hladší, pružnější, hydratovaná, zářivější a mladistvá. Řada obsahuje pěnivý čistící přípravek, intenzivní sérum a intenzivní krém. Pro dosažení nejlepších výsledků je vhodné používat produkty v uvedeném pořadí.

Další články

Načítám