Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Romana Jákl Vítová je stále odkázaná na berle. V srpnu nešikovně upadla ze schodů a musela na operaci kolene, utrhla si meniskus. Na konci září se Super.cz pochlubila, že by berle v nejbližších dnech už měla odložit. Proto pro nás bylo velké překvapení, že je na ně Romana odkázaná dodnes.

Romana o berlích dorazila na akci, kde se soutěžilo o nejlépe obložený šunkový chleba. Na párty se sešla s kamarádkou, herečkou Ivanou Jirešovou. Svůj zdravotní stav chtěla Romana odlehčit, a tak berle půjčila Ivaně, která podivnými kousky s nimi bavila svoji dceru Sofii.

Lépe než o berlích si ale herečka přece jen vedla u stolu s chlebíčky. Vzhledem k tomu, jak je štíhlá, by málokdo řekl, že vůbec někdy jí. Opak je pravdou. Jí zdravě, ale že by se extra hlídala, o tom prý nemůže být řeč.

"Dietářka nejsem, to fakt ne. Nejsem ani čistá vegetariánka, ale nejím moc masa. Třeba večer si zobnu šunku. Samotnou, bez chleba, protože před spaním nechci jíst žádné sacharidy. Jinak třeba krůtí šunka pro děti je u nás v lednici pořád, dávám ji Sofince do školy na svačiny. Miluje bagetku se šunkou, plátkem ledového salátu a kozím sýrem," dodala Jirešová.

Reklama

Další články

Načítám