Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Žádný moderátor zatím neoblékl v rámci svého povolání tolik kostýmů jako Leoš Mareš (47). Je asi zbytečné dodávat, že se na začátku kariéry oblékal do pláštěnek a kožichů s dlouhým umělým chlupem a v poslední době šokoval inspirován Lady Gaga v šatech ze syrového hovězího. Na Miss Slovensko si zase obul dámské boty s vysokým podpatkem a šokoval i na udílení Cen Anděl, kde figuroval jako Conchita Buřt. Naposledy odmoderoval první třetinu udílení cen Aichi 2014 v rokokovém kostýmu.

Leošův kostým korespondoval s historií inspirovanou scénou, která se odrážela nejen na projekci, ale i u vystupujících tanečníků v historických kostýmech. A Leoš zapadl. „Mám klobouk, který má devět a půl kila a pravděpodobnost, že mi spadne, je osmdesát tři procent," vtipkoval Leoš, který to nakonec zvládl bez pádu.

Na druhý výstup si ale pro jistotu nasadil menší pokrývku hlavy. Závěr večera pak odmoderoval v civilním oblečení, konkrétně v sametovém saku od Marca Jacobse a kalhotách Topman.

A to ještě nebyl ani Halloween.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám