Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba a profesionální celebrita v jednom Kim Kardashian (43) minulý týden slavila už čtyřiatřicáté narozeniny. A to si samozřejmě zasloužilo pořádnou oslavu, kterou manželka Kaneyho Westa uspořádala o víkendu.

Kim tentokrát neponechala nic náhodě a nechala se od přítomných fotografů zvěčnit přesně tak, aby nejlépe vynikly její žensky tvarované partie. Na svůdných křivkách si tato obletovaná americká celebrita postavila svou kariéru, takže jim s radostí opět vzdala hold.

Kim prezentovala své nepřehlédnutelné bohatství v oblasti hrudníku v šatech s výstřihem až k pupíku. Ňadra s absencí podprsenky přitom atraktivní brunetce málem vypadla z šatů ven. Nejslavnější členka slávychtivé rodiny Kardashianů samozřejmě nezapomněla ani na své mohutné pozadí, které se v upnutých šatech vyjímalo jako starožitná almara. Fanoušci Kim Kardashian si tak opět přišli na své...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám