Hlavní obsah
David Zápal
Článek

I když by na diskotéce chlapci šli nejdřív nejspíš za jejími třinácti konkurentkami, stejně je všechny tahle dívka s netypickou vizáží strčila do kapsy! Devatenáctiletá Anna Šebková z Tuřan u Slaného se stala vítězkou pátého ročníku projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou (38) k moři. Líbí se vám?

Dominika už třetím rokem a celkově popáté hledala začínající modelky, kterým by mohla pomoci nastartovat kariéru. A tentokrát za vítězku pro někoho možná překvapivě zvolila dívku, kterou si lze představit, jak na zápraží nabízí pocestným v kroji chleba s máslem a rusky jim říká, jak má poklizenou světničku a čeká ji už jen podojení kozy.

V kempu pro dívky, kterým Mesarošová předávala všechny zkušenosti, jež v modelingu nasbírala, možná byly na pohled krásnější dívky, ale proti Aničce prý nepůsobily tak výjimečně.

„Je to holka do nepohody, bude se mi s ní skvěle pracovat. Trošku jsem si z ní dělala legraci, že mi připomíná selku. Jiná dívka by se skoro urazila, Aničku to jen odbouralo a nic si z toho nedělala. Je to moc zajímavý typ, má nádherné vlasy a je úplně jiná než dívky, které vyhrály předchozí ročníky. Jsem spokojená, protože je hodná a pracovitá, lépe jsem si vybrat nemohla,“ hodnotí Šebkovou Dominika Mesarošová.

Ta dívce zařídí nejen profesionální nafocení booku, který je pro modelku nezbytný, ale bude se o ni v budoucnu i dál starat, takže o nové selce českého šoubyznysu asi ještě uslyšíme.

Co říkáte na vítězku projektu Dominiky Mesarošové?
Konečně zajímavá a netuctová dívka!
29,5 %
Znám hezčí
56,3 %
Nic
14,2 %
Celkem hlasovalo 25706 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám