Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Byla tak trochu tuctovka, milá, ale nevýrazná, teď poráží ostatní dívky rozdílem několika tříd! Když se pětadvacetiletá Martina Sobotková přihlásila na casting Dominiky Mesarošové (38) pro začínající modelky, moc nezapůsobila. Jenže dostala šanci, a když si ji vzali do parády vlasový stylista s vizážistkou, stala se z ní sexbomba, kterou ocenili i čtenáři Super.cz.

Martina v hlasování více jak pětačtyřiceti tisíc našich čtenářů získala ze čtrnácti oveček Mesarošové rovnou 32 procent hlasů a jednoznačně vyhrála anketu.

„Martina byla na začátku nevýrazná, byla špatně ostříhaná. Kvůli tomu byla za šedou myšku. Ale vnímala jsem tam velký potenciál. Ze začátku byla taky zakřiknutá a navíc se styděla za mezírku mezi zuby. Podařilo se mi jí vysvětlit, že to je naopak její přednost a po týdnu z ní byla úplně jiná a sebevědomější dívka. Z nového účesu, který k ní perfektně sedí, byla nadšená. Prošla skutečně neuvěřitelnou proměnou,“ chválí svou ovečku Dominika, která s dívkami v Turecku měla módní přehlídku, hosté místního hotelu všechny odměnili frenetickým potleskem.

Jiný look získala i Jarmila Jožáková, které stylista udělal místo rovných vlasů vlnky. A mindrák opadl i z Nikol Ševčíkové, která trpí lupénkou. „Na focení ji chtěla zakrýt, ale k tomu vůbec není důvod. V nedokonalosti je krása. Patří to k ní a myslím, že se naučila, že by se měla brát taková, jaká je,“ dodala Mesarošová, která začátkem listopadu pořádá casting na dubnový turnus.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám