Hlavní obsah
Článek

Nikdy neříkej nikdy! To by si měl až do omrzení opakovat Leoš Mareš (47), moderátor, který dal na karlovarském filmovém festivalu kopačky Petře Faltýnové (46) a dokola opakoval, že už se ani náhodou nemůže stát, že by se dali znovu dohromady. Necelé čtyři měsíce poté je samozřejmě vše úplně jinak. Zamilovaná dvojice toká na dovolené v Saúdské Arábii a Leoš Petře veřejně vyznal lásku!

„Je to smutný a bolestivý, ale nedalo se jinak. Nefiguruje u nás rozhodně nikdo třetí. Bylo to naše společné rozhodnutí a bylo strašně těžké, protože jsme pro sebe hodně znamenali a měli se rádi, ale bude to tak pro nás oba lepší,“ tvrdil Super.cz sedmého července Leoš Mareš, jenž byl skálopevně přesvědčený o tom, že s Petrou už nikdy nebude.

Jenže člověk míní, život (a srdce) mění. Už párkrát ho spolu s Petrou zahlédli v pražských nočních podnicích a teď už je vše na sto procent jasné. Moderátor Evropy 2 si na sociální síť totiž dal čerstvou fotku „Faltýnky“ s doprovodným textem „Aura mého života“.

Oba dva nyní dlí v Saúdské Arábii, předtím se dokonce měli opětovně sbližovat v Amsterdamu. Tak snad jim to zase aspoň chvíli vydrží…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám