Hlavní obsah
Článek

Sympatická americká herečka se sice na pláži maskovala brýlemi i kloboukem, ale její všeobjímající úsměv ji stejně prozradil. Hilary Swank totiž v neděli zavítala se svým francouzským přítelem Laurentem Fleurym, jeho dětmi a jejím psem na pláž v Malibu a rozhodně se neválela jen tak na lehátku. Naopak se hned rozeběhla na míčem, když zaregistrovala, že se začal hrát fotbal.

Swank v sobě zkrátka nezapře sportovní talent a vřelý vztah ke každému pohybu. V mládí se věnovala snad všem sportům, od plavání po gymnastiku. Možná i proto byla schopná tak dokonale zahrát šampionku v boxerském ringu ve snímku Clinta Eastwooda Million Dollar Baby. Jak mnohostranná před kamerou dovede být, předvedla ještě o pár let dřív v dramatu Kluci nepláčou, kde věrně ztvárnila dívku, která nebyla srovnaná se svou identitou. Oba vynikající herecké výkony byly zpečetěny Oscary. První sošku od Americké filmové Akademie tím získala už jako pětadvacetiletá a druhou těsně před dovršením třicítky.

Kariérní úspěchy jsou ale možná daní za vzestupy a pády v osobním životě. S hercem Chadem Lowem se rozvedla v roce 2007 po desetiletém manželství, s agentem Johnem Campisim jí to pro změnu krachlo po šesti letech vztahu. Uvidíme, zda jí to tentokrát s pohledným Francouzem vydrží a Hilary se třeba ještě stane i maminkou...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám