Hlavní obsah
Článek

Kvůli extrémně hlučným sexuálním hrátkám chtějí známého moderátora Tomáše Krause vyobcovat z domu! Hvězda primáckých Diváckých zpráv (dříve byl známý jako Hvězdný reportér) se ale brání s tím, že je v tom nevinně.

„Vážený pane, bydlím v domě od jara a byla jsem velmi spokojená. Teprve od léta jste mě a ostatní nájemníky v tomto domě začal štvát, že provádíte s partnerkou příliš hlasité sexuální orgie. V domě bydlí i malé děti a ‚hafání + řvaní‘ Vaší partnerky je i nás ruší ze spaní,“ stěžuje si sousedka týpka s charismatickým chraplákem.

„Máme zavřená okna a stejně její řvaní slyšíme. Promiňte, ale když jste tak hluční, provádějte sex mimo dům, nebo partnerku trochu ‚utlumte‘. Lidé v domě se Vám bojí něco říct, protože jste VIP pracující v TV. Ale jsme naštvaní,“ dodala rozhořčená dáma.

„Jsem za úchyla, ale přitom nemám partnerku skoro tři roky. Ta siréna bydlí nade mnou,“ tvrdí pobavený Tomáš s tím, že sám milencům fandí. „Není nic krásnějšího, než spokojená dvojice, i když do toho buší jak Ektor do fanoušků,“ dodal s úsměvem.

Reklama

Další články

Načítám