Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když seriálová a muzikálová hvězda Míša Doubravová už přes tři roky chodí se svým kolegou z divadla Romanem Tomešem, na akci teplického obchodního centra zazářila vedle jiného muže. A ne jen tak někoho!

Herec z Doktorů z Počátků David Gránský je totiž její bývalý milenec! „My s Davidem už dlouhou dobu fungujeme jako velmi dobří přátelé a kolegové, na náš vztah, jestli tomu vůbec můžu tak říkat, vzpomínáme spíše v legraci,“ přiznala Míša, která s Davidem chodila krátkou dobu v roce 2009.

„Známe se dlouho a tak si před sebou nemusíme na nic hrát, třeba ve večer přehlídky jsem v něm cítila velikou podporu,“ vysvětluje Míša.

Míša na akci zvolila netradiční ultrakrátké purpurové šaty, díky kterým divákům ukázala více než by si sama představovala.

„Nabídli mi oblečení z přehlídky, ale byly to černé šaty, sice krásné a elegantní, ale pro mě tahle konzervativnost ještě není a lépe se cítím v trochu výstřednějším a odvážnějším oblečení,“ uzavřela Doubravová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám