Hlavní obsah
Článek

Nádherná Miss World Taťána Kuchařová (36) poprvé otevřeně promluvila o vztahu se svým americkým přítelem, modelem a podnikatelem Lanem Carlsonem. Svatbu ani děti prý zatím neplánují.

"Jako manželé už spolu vlastně žijeme. Od začátku vztahu jsme prakticky pořád spolu. Jediné, co nás občas rozdělí, je práce. Dlouho to bez sebe nevydržíme. Jsme na sebe hodně fixovaní. Jsem s Lanem moc šťastná," prozradila Super.cz Kuchařová.

Svatba by prý nic nezměnila. "V plánu není. Na pořadu dne třeba bude až jednou budeme mít rodinu. Vy byste mě taky všichni pořád vdávali," usmívala se modelka.

Ani dítě zatím neplánují. "Bylo by to nezodpovědné. Mám spoustu práce, které se chci věnovat. Překážka by to určitě nebyla, kdyby náhodou přišlo. Musela bych tomu ale vše podřídit a přizpůsobit. Na to ve svých třiadvaceti letech nejsem připravená," vysvětluje Taťána.

Zatím s přítelem hodně cestují. Na jednom místě dlouho nezůstávají. "Nejvíc asi pobýváme v Čechách, New Yorku a Los Angeles. Nikdy asi nezakotvíme na jednom místě. Domovem ale pro mě samozřejmě zůstávají Čechy," dodala krásná Kuchařová v rozhovoru pro Super.cz v Karlových Varech. Sem dorazila kvůli své nadaci Krása pomoci. Pořádala zde koncert Gorana Bregoviče v letním kině. Výtěžek z koncertu, který činil necelé tři milióny korun poputuje na pomoc seniorům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám