Hlavní obsah
Článek

Doslova na poslední chvíli sháněla kočárek pro každým dnem očekávaného potomka známá operní diva Andrea Kalivodová. „Bylo to tak trochu z pověrčivosti, abych něco nezakřikla, a také jsem stále zavalená prací,“ vysvětlila zpěvačka důvody pozdního nákupu. „Chybí opravdu jen pár dní a musel by ho pro Adrianka shánět budoucí tatínek sám,“ smála se diva, které postupující těhotenství nic neubírá na vitalitě.

Pro kočárek se Andrea vypravila do rodného Brna. Kromě manžela ji doprovázeli i její rodiče. „Maminka se těší, až bude malého vozit, takže jsem ráda, že mi s výběrem pomohla. Chlapi tomu moc nerozumí,“ řekla Andrea, která již během těhotenství přibrala osmnáct kilo.

„Ráda chodím na procházky do přírody, takže jsem dala na rady odborníků v prodejně a vybrala jsem si nakonec kočárek do jakéhokoliv terénu. Určitou roli samozřejmě sehrál i design. Jsem přece jenom ženská. Začíná zima, takže jsem zvolila tmavší khaki barvu v kombinaci s černou. Stříšku dokonce zdobí kožešinový lem,“ dodala Andrea.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám