Hlavní obsah
Článek

Igor Bareš (57), známý například ze seriálu Cesty domů či Případy 1. oddělení, se před dvěma a půl měsíci stal potřetí otcem, když mu jeho žena Antonie Talacková porodila syna Lojzíka. Manželé teď zase začínají hrát spolu v představení Činoherního studia Bouře Jenom život.

Hrají tu bývalé manžele, kteří se po mnoha letech setkají tváří v tvář a otevírají – ovšem s patřičnou dávkou černého humoru - staré rány. Naposledy spolu na jevišti stáli v květnu, kdy byla Antonie v šestém měsíci těhotenství. Teď se s představením k divákům vrací. „Má žena Tonička před porodem tvrdila, že se na jeviště vrátí už v říjnu, a měla pravdu. Poprvé hrajeme 30. října v Divadle v Rytířské,“ říká Igor Bareš.

Igor s Toničkou mají doma ještě čtyřletou dcerku, která se jmenuje po mamince. (Z předchozího vztahu už má Igor sedmnáctiletou dceru Sonju). Jako typický pesimista se trochu bál změn, které s sebou narození dalšího miminka přinese.

„Přeci jen už jsem trochu starší tatínek. Ale Lojzík je hodné miminko. Pláče, jenom když má hlad, nebo když ho bolí bříško. Obdivuju svou ženu, jak všechno zvládá. Snažím se jí pomáhat, vzít třeba dcerku ven, ale nakonec to většinou dopadne tak, že jdeme všichni společně,“ líčí Igor. Chlapeček se původně měl jmenovat Petr. „Nakonec jsme se rozhodli pro jméno Lojzík. Po mém tchánovi, který už se bohužel narození svého vnuka nedožil,“ vysvětluje Igor.

Igorova manželka Antonie je typická žena činu, která ráda plánuje, organizuje, zařizuje. Měla v plánu uzpůsobit byt novému členu rodiny. „Zatím na to nemá čas a vlastně to ani není potřeba, asi na to dojde, až Lojzík s Toničkou povyrostou. Čím déle bude trvat, než se do toho pustí, tím pro mě lépe. Jsem poměrně konzervativní typ a nemám rád velké změny,“ směje se Igor.

S představením Jenom život budou herci jezdit po různých místech v republice, kromě 30. října v Praze vystoupí například 12. listopadu v Divadle Na Kovárně v Poděbradech, 26. listopadu opět v Praze v Divadle v Rytířské. Když budou stát oba na jevišti, kdo jim bude hlídat děti? „Máme tři ochotné a hodné hlídací kamarádky, takže využijeme pomoci jedné z nich,“ uzavřel s úsměvem Igor.

Reklama

Další články

Načítám