Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Ewa Farna (30) zazpívala jako host na křtu nového alba Adama Mišíka. Farna, která se v minulosti potýkala s kily navíc, evidentně zhubla a moc jí to seklo. V bílé sukénce a přiléhavém tričku vypadala neuvěřitelně sexy.

Ewě navíc zmizely oplácané tvářičky a na pódiu předvádí ukázkové křivky. Zpěvačka ale stále jako kolovrátek tvrdí, že je se svým tělem spokojená a váhu neřeší.

„Váhu jsem si koupila asi tři dny zpátky. Píšou, že jsem zhubla, ale já to moc nevnímám. Ten rozdíl nevidím a neřeším. Žádný recept neexistuje,“ krčí rameny zpěvačka.

„Snažím se jíst pětkrát denně malé porce, ale to jsem se snažila vždycky. Někdy se to povede, někdy ne. Jestli jsem zhubla, tak ne cíleně. Cítím se ve svém těle dobře,“ míní.

Zpěvačka říká, že svoji váhu neřešila do chvíle, než ji začala probírat přední česká média.

„Když otevřu internet, tak si snažím vsugerovat, že to řeším, protože to řeší ostatní. Pokaždé se nachytám, že jako asi mám mít problém. Přitom jím podle chutě. Když mám chuť na salát, dám si salát, když na řízek, dám si řízek. Navíc moje váha nemá vliv na to, jak zpívám,“ uzavřela zpěvačka, kterou doprovázel její přítel Martin Chobot.

Reklama

Další články

Načítám