Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, jak vypadalo natáčení videoklipu zpěvačky Dáši Zázvůrkové, jsme na Super.cz v létě informovali. Podmínky byly docela tristní, štáb dokonce přespával ve spacácích u prasečáku. Zajímalo nás, jak nakonec dopadl výsledek, takže jsme se byli podívat na křtu klipu.

A první šok přišel, když zpěvačce místo kytek v restauraci, kde se křest videoklipu konal, přinesli na pódium živé prase, zřejmě jako vzpomínku a malé pošťouchnutí. "Nečekala jsem to, ale bylo to docela příjemné překvapení. Prasátko bylo roztomilé, podrbala jsem si ho za ouškama. Vlastně to bylo prasátko pro štěstí," řekla Super.cz pozitivně naladěná zpěvačka.

Dáša je prototypem slušné mladé ženy, která nekouří, nepije a na mejdanu ji potkáte leda se sklenicí vody. Proto nás trochu překvapilo, že píseň je šansonová a v textu spíš působí, jako by ji měla zpívat žena více protřelá životem a bary.

"Já fakt nepiju. Radši si dám limonádu, mně alkohol nechutná, maximálně tak vaječný likér," řekla nám Dáša s tím, že si nemyslí, že by byla horší šansoniérka, když neprožívá to, co zpívá, i v reálném životě.

"Dokonce jsem se nad tím zamýšlela. Ale zase tam dávám čistotu, dělám to jinak a možná je to taky dobře. Herečka si taky nemusí píchat heroin, aby si zahrála zdrogovanou ženu, nebo pít, aby mohla být na plátně alkoholičkou. Ale jsem cholerik a hodně solím, tak na něco opravdu umřu," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám