Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Martin Maxa (63) strávil značnou část letošního roku v různých zdravotnických zařízeních. Vypadalo to, že se doslova nezvedne z postele. "Je to tak, lazar je proti mně jura, v únoru jsem doslova ze dne na den zkolaboval se zády a pak se to nějak začalo sypat všechno. Páteř, oči, ramena, kolena," řekl Super.cz Maxa, který má i přes všechny zdravotní problémy parádní postavu. A to skoro rok kvůli operaci ploténky prakticky necvičil!

Na vlastní kůži prý v uplynulých měsících poznal, za co všechno jsou lidé ochotni zaplatit, aby se zbavili bolesti. Ne vždycky je to ale k něčemu. "Sám jsem byl ochotný podstoupit opravdu kde co, de facto za jakoukoli cenu. Zkoušel jsem dokonce i různé podivné existence. Většina z nich byli na první pohled šarlatáni, ale bolest ze mě udělala zoufalce, který jim stejně zaplatil, když tvrdili, že mi můžou pomoct," prozrazuje zpěvák.

Nakonec mu zabrala klasická fyzioterapie. "Zafungovala fyzioterapie za použití fokusované rázové vlny, což je v léčbě pohybového aparátu rozhodně to nejmodernější, a taky nejkvalitnější, co dnes existuje," dodal Martin. "A taky jsem se tedy mimo jiné dozvěděl, že rázovou vlnou zde úspěšně léčí dokonce i poruchy erekce! Ty sice zatím nemám, ale nikdy nevíte," uzavřel se smíchem Maxa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám