Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Idol dívčích srdcí Ben Cristovao (36) před rokem absolutně změnil svůj život. Začal denně cvičit, přestal pít alkohol a má přesně daný jídelníček. A výsledek se dostavil. Ben má neuvěřitelný břišní pekáč a facku byste od tohohle fešáka s pořádnými bicepsy vážně dostat nechtěli!

Ben začal cvičit kvůli projektu Gladiator. "Chceme vytvořit válečníka a zfilmovat to na zhruba patnáct minut. To byl prvotní impuls, proč jsem začal tvrdě dřít. Byl jsem docela vyrýsovaný, ale řekli jsme si, že když mám hrát zabijáka válečníka, musím vypadat, chovat se a působit jinak. Celou jsme mojí osobu proto překopali i v reálu, makáme na tom," řekl Super.cz Ben.

"Mám několik tréninků, dřu každý den. Buď jsem v posilovně nebo dělám disciplínu powerlifting, to je cvičení s těžkými váhami a mám tréninky MMA grappling. Mám tři trenéry, kteří mě intenzivně provázejí přeměnou těla," vysvětluje Ben.

Změna životního stylu ho baví. Dokonce mu nechybí ani alkohol. "Byla to změna. Má to ale něco do sebe. Pil jsme třeba na moje narozeniny, ale jinak naprosto vůbec. Čistím tělo, je to super, poznávám jiný život, jiný lidi, mám jiný aktivity. Víc chodím ven do přírody, pouštím si s kamarády filmy. Není to už o tom jít kalit," upřesňuje zpěvák, který je momentálně bez partnerky.

"Nemám přítelkyni. Ani bych to nestíhal. S tím, jaký mám teď, zápřah by to ani žádná nezvládla. Za tu dobu, co dělám hudbu, jsem měl dost příležitostí, pár vztahů. Bylo to fajn, ale teď fakt potřebuju pracovat. Až to poleví, tak se určitě porozhlédnu," dodal Ben na focení pro titul časopisu. Pokud chcete vidět, jak Ben parádně vypadá a také zpívá, přijďte se podívat na jeho koncert 6. listopadu do pražského klubu Roxy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám