Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Dannie, která je přezdívaná českou Adele, se jednoznačně mezi zpěvačkami chlubí největším poprsím. Dannie má přírodní ňadra číslo sedm. K nim jí ale příroda nadělila pořádné pozadí. A vůbec to nevadí. Z Dannie i s kily navíc sálá neuvěřitelná energie a nechybí jí sexappeal.

Dannie se nyní snaží zhubnout. Kvůli hlasivkám to jde ale pomalu. "Hubnu, ale pomalinku. Je to kvůli tomu, abych neztratila hlas. Takže je ideální maximálně kilo měsíčně. Alespoň je to ale pak trvalé," řekla Super.cz zpěvačka.

Pomáhá jí výživový poradce. "Také mě podporují kamarádi Inna Puhajková a další přátelé, kteří výživě rozumí. Já ale nechci být hubená, ani se mi to nelíbí. Chci pár kilo dostat dolů hlavně kvůli zdraví," dodala zpěvačka na velkolepé oslavě svých narozenin.

"Užila jsem si to hrozně moc. Dorazilo postupně asi  600 lidí a jsem za to fakt vděčná. Super narozky to byly. Dostala jsem přesně 88 dárků. Bylo to neuvěřitelný," dodala Dannie.

Reklama

Další články

Načítám