Hlavní obsah
Článek

Chlad a zima jsou nejlepším receptem na podzimní splín. Padá i na vás podzimní deprese? Neschovávejte hlavu a kila nešťastně pod kabátem a proměňte svou plnou postavu v závidění hodnou štíhlou figuru. Hoďte za hlavu trápení, že s podzimním počasím nemáte co na sebe, že je vám vše těsné a zkuste to jinak! Objevte kouzlo přírodních extraktů a staňte se krásnější. Zde je několik tipů, jak s nadbytečnými kily zatočit a také se podívejte, jak správně pečovat o pleť v tomto pochmurném počasí.

Mládněte v přímém přenose!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Kyselina hyaluronová je označovaná za elixírem mládí pokožky. Hraje totiž zásadní roli při zachování jejího napětí, pružnosti a poddajnosti. Během stárnutí se její koncentrace v pokožce snižuje, což vede k dehydrataci, která je příčinou jejího blednutí a stárnutí. Pravidelné dodávání kyseliny hyaluronové je tak důležité pro zdravý a mladistvý vzhled pleti. Pořiďte si ji co nejdříve a získejte jako dárek pleťovou masku s výtažkem z granátového jablka a ovčí placenty jako dárek. Své pleti dodáte potřebnou ochranu a živiny pro její regeneraci a boj s vráskami. Pořídíte za akční cenu 299 Kč, běžná cena kyseliny hyaluronové odpovídá 699 Kč.

Proti stárnutí a rakovině pomůže to nejlepší z vína

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V přírodě se nachází ve slupkách vinné révy, která se proti škůdcům brání tak, že zpomalí stárnutí buněk a dozrát může ve chvíli, kdy se jich zbaví. Právě tato jedinečná vlastnost je využívána v medicíně, protože ovlivňuje činnost genů, majících za následek stárnutí, a také je to silný antioxidant, který snižuje riziko onemocnění srdce. Podle nejnovějších výzkumů také oslabuje rakovinové buňky a hodí se jako podpora s bojem proti této nemoci. Tento elixír dlouhověkosti koupíte za 369 Kč, běžná cena 678 Kč.

Olejová péče na vlasy i celé tělo!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Změny počasí a časté výkyvy teplot pěkně mávají nejen s Vašim šatníkem, ale mohou také pěkně zatočit i s Vaší pokožkou. Především v sychravém a chladném počasí bychom měli věnovat zvýšenou péči právě jí. Skvělými pomocníky pro tyto dny jsou pečující oleje, které kromě Vaší pokožky pomohou před teplotními změnami počasí chránit i Vaše vlasy. Stačí nanést pár kapek do dlaní a jemně vmasírovat do pokožky či vlasů. Nyní za akční cenu 199 Kč, běžná cena 1398 Kč.

Již žádný jojo efekt po skončení diety!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Efekt malinového ketonu spočívá v tom, že vám brání nabrat pracně shozená kila. Tento přírodní enzym se nachází v malinách a dokáže pozitivně upravit metabolické procesy ve vašem těle. Díky úpravě metabolismu tuků zajistí rovnoměrnou a zdravou redukci tělesné hmotnosti. Přípravek malinový keton dále obsahuje extrakt ze zeleného čaje a ve vodě rozpustnou vlákninu pro správné trávení - zajistí tak optimální energetické využití potravy. V současné době je k dostání za akční cenu 249 Kč, běžná cena 799 Kč.

Zelená káva je nejrychlejší cesta k úžasné postavě!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Absolutním hitem v hubnutí je Green Coffee. Jedná se o nejprodávanější doplněk v hubnutí na světě, který používají i celebrity jako Demi Moore, Katy Perry a Jennifer Lopez, pro které je dokonalá postava nutností. U nás jsme ho oproti zahraničním produktům obohatili vitamínem C a spirulinou, která tlumí chuť na sladké. Green Coffee plus má navíc antioxidační efekt, který vám pomůže ke krásnější pleti. Green Coffee plus koupíte v akční ceně za 299 Kč, běžná cena 599 Kč.

Další články

Načítám