Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Nenechte se odradit podzimními plískanicemi a nevzdávejte se svých oblíbených sukní a šatů. Punčochové kalhoty vás ochrání před chladem a podtrhnou vaši ženskost. Našli jsme nejkrásnější kousky pro tuto sezónu – vyberete si?

Nejstylovější punčocháče této sezóny

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sukně a šaty jsou typické ženské zbraně, které přivádějí muže k šílenství. A ženy se jich nemusí vzdávat ani v chladném období. Stačí obléct hřejivé punčochové kalhoty, které navíc mohou i opticky prodloužit nohy a dát vašemu outfitu šťávu. Podívejte se na trendy kousky, které se budou skvěle vyjímat i ve vaší podzimní výbavě.

Podzim přeje pleteninám. I na punčochách!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Také jste se zamilovala do pleteného trendu? Ráda se halíte do měkoučkých svetrů? Pak vsaďte na sněhově bílé pletené punčocháče. Promění vás v zimní královnu a dodají šmrnc šatům i sukni. Skvěle budou vypadat s kozačkami i lodičkami a díky svislému vzoru opticky prodlouží nohy. Co na ně říkáte?

Výrazné vzory: Módní trefa do černého

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I každodenní pracovní outfit můžete ozvláštnit něčím extra. Třeba luxusní stříbřité punčocháče s neotřelým vzorem vás pasují na módí ikonu. Černé ornamenty na světlém třpytivém podkladu budou skvěle ladit k jednoduchému kostýmku a dají mu tu správnou šťávu. Ukažte svou jedinečnost!

Punčocháče a nadkolenky v jednom: Proměňte se v nezbednou školačku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nadkolenky krásně zahřejí kolena a navíc jsou třeskutě sexy. Ženy v nadkolenkách muži považují za hravé a svůdné. Nevadí, že svá školní léta máte dávno za sebou – nadkolenky můžete obléct i tak. A když zvolíte punčocháče se všitými nadkolenkami, nemusíte se bát neustále se shrnujících lemů!

Obutá – neobutá: Vyzkoušejte optický klam!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Punčocháče s imitací luxusních kozaček ozvláštní i váš styl. Zajímavý optický klam přitáhne pozornost a dá vyniknout krásným nohám. Příjemný a pružný materiál dokonale obepne vaše křivky a zajistí skvělé pohodlí. Tyto unikátní punčocháče budou nejlépe vypadat s pouzdrovou sukní a lodičkami – pak vás nikdo nepřehlédne!

Další články

Načítám