Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Štěpánka Duchková (51) je vždy jako ze žurnálu. Za nastrojenou lady je ale pouze zvenčí. Pod svými elegantními šaty skrývá praktické spodní prádlo.

Duchková říká, že svůdného prádélka má doma hromady, reálně ale nosí jen to pohodlné funkční. „Krajky jsou pod oblečením vidět a není to moc pohodlné. Takže se s takovým prádlem jen pomazlím a schovám ho zpátky do šuplíku. Za rok ho obléknu s bídou čtyřikrát. Běžně nosím funkční prádlo a to buď černé nebo béžové. Jo, a ještě si ujíždím na tygrovaném a zebřím, to je pravda,“ práskla na sebe s úsměvem „tygřice“ Duchková, která v galerii Louvre na pražské Národní třídě moderovala přehlídku luxusního spodního prádla.

Většinou si prádlo kupuje, neboť její partner zapadá v tomto ohledu do kategorie šedivého průměru.  „Sám od sebe dárky nenosí. Jen tak mi nepřinese ani květinu, to by mi bylo hned podezřelé. On na to není. Ale já když už kytku chci, tak si ji koupím,“ směje se Štěpánka. Její muž je ale prý odborník na boty a kabelky, to mu jde nakupovat ukázkově. „Musím ale naznačit, co konkrétního by se mi líbilo. Věřím, že by to zvládl sám, ale vždycky chce poradit.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám