Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Taylor Swift (24) vydělává v USA ze všech hudebních interpretů nejvíce a může se pochlubit sbírku ocenění, která předčí i Karla Gotta (†80). Zpěvačka teď ve své vizáži přitvrdila a vše nasvědčuje tomu, že se její publikum ještě rozroste.

Mimořádně úspěšná Taylor se může pochlubit sedmi cenami Grammy, dalšími desítkami trofejí v country žánru a jměním, jež magazín Forbes odhaduje na závratných 64 miliónů amerických dolarů. Mladá zpěvačka zahájila kariéru už ve 14 letech, kdy podobně jako Miley Cyrus (31) oslovila milovníky country. Zatímco její rivalka se později přeorientovala v chlípnou provokatérku, Tylor Swift si uchovala pózu slušné holky z Nashvillu.

Americké publikum ji miluje a dříve cudná interpretka vydělává mnohem více než její celosvětově podstatně známější kolegyně Britney Spears (42) či Lady Gaga. Taylor teď ale dospěla v mladou ženu, která má šanci oslovit širší okruh posluchačů.

V televizní show Jimmyho Kimmela překvapila sexy outfitem, jaký dříve v jejím repertoáru nebyl. V horních partiích si vystačila jen s podprsenkou a dokázala, že má mnohem větší potenciál, než zpívat na farmářských slavnostech.

Znáte Taylor Swift?
Ano, je to výborná zpěvačka
60,5 %
Ne, její jméno mi nic neříká
39,5 %
Celkem hlasovalo 10162 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám