Hlavní obsah
Článek

Občané Velké Británie se po období nervozity, kdy se vévodkyně z Cambridge (32) kvůli nevolnostem neobjevovala na veřejnosti, opět dočkali lepších časů. Kate navštěvuje jednu společenskou událost za druhou a dokonale reprezentuje své království.

Počátky těhotenství nesla manželka prince Williama velmi těžce a kvůli nevolnostem se raději stáhla do ústraní. Její postoj okamžitě vzbudil řadu spekulací a začalo se šeptat o tom, že zdravotní stav miláčka britského národu je vážnější než v případě prvního těhotenství, kdy Kate očekávala George.

Vévodkyně je už ovšem v dobré formě a plní svou reprezentativní funkci na jedničku. Po konzervativním modelu i účesu se opět proměnila v atraktivní dámu a poodhalila své štíhlé nohy. Naposledy se těhotná Kate objevila v Londýně na Addiction Autumn Gala Evening, kde opět zazářila. Oblékla si černé šaty s průstřihy. V oblasti hrudníku a stehen sice tělo vévodkyně maskovala látka tělové barvy, ale na rukávech Kate poodhalila svou kůži.

V tomto outfitu bylo z profilu konečně vidět i těhotenské bříško Kate, v němž roste sourozenec malého George (1), který přijde na svět v dubnu příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám