Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doma má čtyřletou Evelínku a sedmiměsíční Emilku a právě teď je maminkou na plný úvazek. A je takhle spokojená. Hvězda Ulice Michaela Badinková se v mateřství našla a doma hodlá být ještě rok. "Jen mám občas nějaké dotáčky v Ulici, ale moje postava se odstěhovala do domečku, takže mám víceméně pauzu, i když jsem z děje nezmizela," vysvětlila Super.cz Míša.

Ta se spolu s dalšími herečkami objevila na dopolední akci, kde se představovala nová kosmetika, ale přiznala, že na péči o sebe moc času nemá. "Vlastně jsem už dva měsíce pořádně nespala, protože malé rostou zoubky. Ale snáším to mnohem lépe než s Evelínkou. Už vím, co se děje, nejsem ze všeho vyjukaná," svěřila Badinková.

Holčičku pořád ještě plně kojí, takže žádné diety nedrží. "Do půl roku jsem byla docela oplácaná, ale pak šla kila sama dolů. Tak to bylo i s první dcerou, asi už mám takový organismus. Jen nejím pečivo, kolem mne jen dost celiaků, tak jsem si od něj odvykla. Navíc při kojení nadýmá," dodala s tím, že se bez problémů vejde do všeho oblečení, které nosila před těhotenstvím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám