Hlavní obsah
Článek

Druhý ročník modelingové soutěže Czechoslovak TopModel 2014 zvládala jeho ředitelka Simona Krainová (51) v mnohem větším poklusu než ten premiérový. Známá česká modelka totiž dojížděla na castingy pořádané po celé republice přímo z natáčení filmu Vybíjená.

„Bylo to pro mě dost časově náročné, protože jsem do toho točila film. Tento ročník jsem si neužila jako minulý, i přesto jsme měli velkou účast dívek,“ nechala se slyšet Krainová na poslední castingové zastávce v Galerii Harfa.

Dnes bude muset na stejném místě vybrat z devětačtyřiceti semifinalistek dvanáct dívek, které se probojují do finále. „Je těžké poslat holky domů. Když už jsou v semifinále, tak mají pocit, že skoro vyhrály. Minulý rok tam bylo hodně slz. Tahle práce mě těší i netěší,“ říká Simona, která ke svým svěřenkyním zaujímá vždy až mateřský vztah.

Vítězku druhého ročníku soutěže vybere mezinárodní porota složená ze zástupců špičkových modelingových agentur z celého světa na konci listopadu během slavnostního galavečera v DOX.

Na tento večer chystá modelka překvapení. Loni se vůbec naposledy objevila na přehlídkovém mole ve spodním prádle (aspoň to tedy slíbila), a letos si vyzkouší práci v modelingu její potomci. „Možná že i moji synové budou mít premiéru v módní show,“ mrká Simona Krainová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám