Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dlouhé měsíce se média snažila vypátrat, kdo po definitivním rozchodu s Kristen Stewart (34) Robertu Pattinsonovi (37) zahřívá lóže. A ač vyšťourala rovnou několik domnělých dívek a dam, šlo buď o fámy, nebo o zanedbatelný flirt. Tentokrát vás ale můžeme konečně seznámit s jeho skutečnou současnou láskou, jelikož jejich vztah trvá už pár měsíců.

Anglická zpěvačka, tanečnice a textařka je známá pod pseudonymem FKA Twigs, ale narodila se jako Tahliah Debrett Barnett. Za svůj exotický vzhled vděčí otci z Jamajky. V sedmnácti se přestěhovala z rodného Gloucestershire do Londýna, kde chtěla dál rozvíjet a zúročit převážně své taneční nadání. Objevila se v klipech Kylie Minogue, Eda Sheerana či Jessie J. Letos v srpnu vydala své debutové album nazvané LP1.

To o dva roky mladší Kristen se údajně s kopačkami od Pattinsona dodnes nemůže vyrovnat. Dvojice se seznámila během natáčení ságy Stmívání a tvořili pár od roku 2008 až do července 2012, kdy se v magazínu US Weekly objevily její intimní paparazzi fotografie s ženatým režisérem Rupertem Sandersem. Opětovné pokusy o obnovení vztahu nakonec pokaždé ztroskotaly na Pattinsonově nevratně ztracené důvěře.

Která z dam se k Robertu Pattinsonovi víc hodí?
FKA Twigs
7,8 %
Kristen Stewart
92,2 %
Celkem hlasovalo 13371 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám