Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Síla léčivých kamenů a minerálů se projevuje zejména ve chvíli, kdy na sebe necháte působit kámen spojený s vaším znamením. Nemusí to tak ale být vždy, často stačí pouze zesílit jejich energii čistým křišťálem, takže si můžete bez obav vybrat právě takovou léčivou sílu, jakou zrovna potřebujete.

Velká selenitová věž je univerzálním lékem pro všechna znamení

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Selenit je kámen navozující hluboký klid a mír. Jeho přítomností se v místnosti vytváří energetické pole, které pohlcuje negativní energii a stres ze svého okolí. A i z vás, pokud se v místnosti vyskytujete. Jedná se o kámen života, který si kolem sebe vytváří podmínky pro ideální energetický růst, což pozitivně ovlivňuje všechny v jeho dosahu.

Zelená avanturinová masážní tyčka uleví srdci Býků, Raků i Střelců

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Avanturín je forma křemene, vyznačující se průsvitností a přítomností stříbrných šupinek. Zahřátá masážní tyčka se přikládá části těla, které potřebují zbavit bolesti a napětí. Ať už se jedná o ztuhlé svaly, potíže se slinivkou, žlučníkem nebo střevní křeče, Avanturínová tyčka pohltí vše o nízkých vibracích z vašeho těla a přinese vám klid a mír. Navíc působí pozitivně na srdce a pomáhá jeho otevření pro lidi ve vašem okolí.

Berani a Štíři mohou vyhnat nemoci z těla pomocí hematitového náramku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Hematit byl ve starověkém Egyptě nošen jako amulet ochraňující zdraví. Faraonové se jimi honosili na znamení nedotknutelnosti pozemským světem. Beranům a Štírům navíc dodává odvahu, kterou potřebují při svém neustálém boji se světem. Hematit také působí na stravovací návyky. V jeho přítomnosti nebudete mít potřebu se přejídat a vaše všeobecné sebeovládání se bude stále navyšovat.

Náhrdelník až z Austrálie pomůže Pannám, Vodnářům a Rybám zvýšit imunitu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nese název Mooka Creek, podle místa nalezení u našich protinožců. Kámen urychluje hojení modřin a podlitin. V případě popálenin dokáže ze zraněného odejmout starosti, bolest a vnitřní vztek, který často zranění doprovází. Negativní myšlenky pohltí a vy se budete moci soustředit svou myslí na uzdravení.

Zdroj motivace a kámen hojnosti. Berani, Lvi a Štíři, vsaďte na rubín

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rubín by měla mít po ruce hlavně zmíněná znamení. Tento drahý kámen silně působí na jejich motivaci, dokáže nasměrovat k realistickým cílům a navíc je jedním z kamenů hojnosti, čímž pomáhá udržet bohatství a nadšení stát se dynamickým vůdcem. Navíc podporuje čištění krve od toxinů, které přijímáte v potravě.

Další články

Načítám