Hlavní obsah
Článek

K největším fešákům české fotbalové reprezentace a pražské Sparty bezesporu patří defenzivní záložník Lukáš Vácha (25), kterému nikdo neřekne jinak než "Vašoň".

Talentovaný fotbalista a velký pohodář si ihned získal srdce nejen fotbalových fanynek. O nápadnice nemá tento obletovaný milovník kulatého nesmyslu, který je díky sledování nejnovějších módních trendů a vlasových kreací považován za českého Davida Beckhama, rozhodně nouzi.

Dámy ale bohužel musíme zklamat. Lukáš Vácha je totiž momentálně už nějaký ten pátek zamilovaný do atraktivní blondýnky Markéty (27).

"Randí spolu už asi rok. Už spolu dokonce i bydlí. Oběma to moc sluší a jsou pořád jak zamilované hrdličky," prozradila Super.cz Markétina kamarádka. Lukášova přítelkyně přitom není jen krásná. Na vysoké škole vystudovala marketingovou komunikaci a PR a momentálně působí jako marketingová ředitelka v úspěšné obchodní firmě a v Nadaci Zdeňka Milera.

Pohoda v soukromém životě se samozřejmě projevuje i na fotbalovém hřišti. Lukáš Vácha je sice momentálně zraněný, ale letos na podzim nechyběl v zápasech české fotbalové reprezentace proti Turecku a Kazachstánu. Za Spartu se pak prezentoval krásným gólem v zápase Evropské ligy proti Young Boys Bern. V dnešním odvetném zápase proti stejnému soupeři ale bohužel bude ještě chybět.

Reklama

Další články

Načítám