Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Prý žere tučné a modlí se, aby se jí to vrazilo jen do zadku. Modelka Dominika Mesarošová (38), kterou proslavila její silikonem vytuněná ňadra, má na svém těle nejoblíbenější úplně jinou část – právě svoje pozadí. Podívejte se, jak ho pro Super.cz vystavila na pláži v Turecku!

Že by pro své sošné půlky dělala to, že by se cpala nezdravými potravinami, je samozřejmě legrace. To by pak přes ni asi nebylo vidět. Jak to už tak bývá, aby mohla být na svou „prdýlku“ pyšná, stojí za tím stovky hodin dřiny.

„Jsem pořádná samice. Aspoň je mě za co chytit,“ směje se a popisuje, v čem tkví její recept na dokonalou zadnici. „Dělám hodně výpady a dřepy s váhou, aby narostl a zpevnil se hýžďový sval,“ prozrazuje svoje tajemství Mesarošová.

Její zadek uhranul i příteli Markovi, s kterým je na soustředění svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři, při němž učí modelingem nepolíbené dívky všemu, co je v profesi může potkat.

Listopadový casting na další ročník, na nějž se lze přihlásit na jejím webu, určitě přinese adeptky na další hvězdy českých módních mol. Dominika ale věří, že žádná z jejích budoucích oveček nebude mít tak krásnou sedínku jako ona...

Co se vám na Dominice Mesarošové líbí víc?
Ňadra
20,3 %
Zadek
79,7 %
Celkem hlasovalo 18907 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám