Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejspíš marně tápete, kdo se to nachází na obrázku, který byl pořízen během prvních natáčecích dnů filmu The Dressmaker. Hlavní role v dramatu podle knižní předlohy Rosalie Ham získaly Kate Winslet (39) a devětapadesátiletá australská umělkyně, jež je držitelkou dvou Zlatých glóbů a nespočtu dalších hereckých ocenění. Pokud jste nakonec ve ztrhané ženě s culíčkem poznali Judy Davis, klobouk dolů.

Obě dámy jsou zachyceny během pauzy mezi jednotlivými scénami v družném rozhovoru. Podle účesu a šatů hvězdy Titanicu, která v prosinci porodila svému třetímu manželovi Nedu Rocknrollovi syna Beara Blaze, lze odvodit, že drama je zasazeno do období 50. let. Britská držitelka Oscara za snímek Předčítač ale rozhodně v práci nepolevuje. Naopak odletěla již minulý týden natáčet film do australského Melbourne. Vedle obou hereckých ikon se v něm objeví například i Liam Hemsworth, Elizabeth Debicki nebo Isla Fisher.

Mezi nejoceňovanější filmové počiny Judy Davis, o které Woody Allen prohlašuje, že je jednou z nejvíce strhujících hereček, patří Cesta do Indie, Alice, Nahý oběd, Manželé a manželky nebo Pozor na Harryho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám