Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jí šestatřicet, má osmiletého syna Damiana a prošla si manželstvím s jedním hodně slavným fotbalistou. V době velké popularity, kdy se o nich psalo jako o nových Beckhamových, ale přišla krutá zpráva, lékaři jí diagnostikovali rakovinu prsu. Ona ale statečně zvládla po operaci i chemoterapie a dnes je opět zdravou ženou, která má sebevědomí na rozdávání. Už několikátou sezónu je navíc tváří nizozemské značky spodního prádla Hunkemoeller, jelikož i ona je Holanďanka. Už víte?

Onou krasavicí je Sylvie van der Vaart. Smyslná blondýnka, která loni po deseti letech manželství s Rafaelem van der Vaartem podala žádost o rozvod, poté co ji během silvestrovské roztržky fyzicky napadl, tentokrát předvádí vlastní řadu prádla s názvem The Sylvie Collection.

Oděná pouze do krajkové soupravičky s podvazky se nechala zvěčnit na mnoha místech britské metropole, které jsou pro ni tak typické. Kromě pózování u ‚retro‘ červené telefonní budky, dvoupodlažního autobusu, s Beefeatery (stráží londýnského Toweru) či s huňatou čepicí královské gardy spoře oděná rozjímá i na britské vlajce.

Reklama

Další články

Načítám