Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

České celebrity přiznaly Super.cz, že s povolenou rychlostí si hlavu moc nelámou. Body je nezajímají. Hlavně, když je jízda rychlá a zběsilá.

"Na německé dálnici jsem na to na povoleném úseku malinko šláp a jel jsem asi 290 kilometrů v hodině. Já mám jinak rychlou jízdu rád, ale čím jsem starší, tím jsem zodpovědnější. Když někoho vezu, tak jezdím jako dědeček. Obzvlášť teď, když mám syna Marečka," prozradil zpěvák Marek Ztracený (39).

Také fotbalista Horst Siegl si libuje v rychlých žihadlech. "Už když jsem měl Favorita, tak jsem ho vytáhl na 130 kilometrů v hodině. Všechno se klepalo. Jinak nejrychleji jsem jel tak 240. Bylo to na dálnici do Prahy," usmívá se Siegl.

"Když je potřeba, tak na to šlápnu. Ve Ferrari jsem na okruhu jednou jel určitě tak 240," dodal Felix Slováček.

Ani dámy se nenechaly zahanbit. "Taky jsem už někdy něco přesáhla. Přes 200 tam asi bylo," usmívá se Miss World Taťána Kuchařová (36). "Přednost rychlé jízdě ale dávám na okruzích," dodala.

Tanečnice a zpěvačka Kateřina Mátlová všechny muže pořádně pokořila. Její nejrychlejší jízda měla na tachometru číslovku 340. "Já jsem neřídila, byla jsem spolujezdec. Rychlou jízdu miluju. Hrozně jsem se těšila, jaký to bude fičák. Ale pak jsem nic neviděla. Bylo to tak rychlé, že se mi jen třásla hlava," prozradila se smíchem bývalá Miss Formule 1.

Sama si ale v divoké jízdě také libuje. "Na německé dálnici jsem řídila rychlostí asi 260 kilometrů v hodině. Byl to docela fičák," dodala Mátlová na Audi párty.

Reklama

Další články

Načítám