Hlavní obsah
Článek

Majitelka jednoho z nejobdivovanějších hrudníků světa potěší své příznivce i v příštím roce. Do tiskárny už putuje kalendář, který pánům zpříjemní příští rok.

Kelly Brook (44) a její ňadra vstupují do další sezóny. Vnadná modelka je pro kalendář mnohem zajímavějším objektem než koťátka či přírodní panoramata, a tak se řada mužů nemůže dočkat, až její sexy fotky na zdi nahradí kolekcí dalších dvanácti žhavých snímků. Obdařená kráska opět pořídila kolekci sexy fotek, které zájemce příštím rokem provedou mnohem zajímavěji než Kalendárium Saskie Burešové (77).

Modelka sice v poslední době pár kil přibrala, ale grafici si s tímto nedostatkem hravě poradili. V kalendáři tak Kelly Brook disponuje dokonalými křivkami, které bohužel v realitě postrádá. Největší pozornost je pochopitelně věnovaná jejím obřím ňadrům, a ty neomrzí ani ve dvanácti variacích na totéž.

Kelly majitele kalendáře nejvíce potěší už v lednu. Na tento měsíc totiž vybrala nejodvážnější snímek, na němž ukázala bradavky pod průsvitnou látkou. Zbytek roku se bohužel nese v konzervativnějším duchu, ale obdivovatelé nadměrných ňader si zajisté přijdou na své.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám