Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Olympijskou šampionku Kateřinu Neumannovou si málokdo umí představit s dlouhými vlasy. Ona sama s nimi ale má letité zkušenosti. "Experimentování už mám za sebou. Ustálila jsem se u krátkých vlasů a melírku. Mám za sebou ale červenou i hnědou barvu i dlouhé vlasy," řekla Super.cz Kateřina, která si vyzkoušela služby světového kadeřníka celebrit Michaela Shauna Corbyho, kterému důvěřují hvězdy jako Katie Holmes, Cameron Diaz či Britney Spears.

Kateřině nic speciálního při své návštěvě Prahy ale nevytvořil. Z jejích krátkých vlasů by to ani nešlo.

Krátké vlasy jí prý nosí štěstí. Největší sportovní úspěchy zažila s tímto sestřihem. "Sportovní štěstí mi opravdu nosily až krátké vlasy. A bylo to i pohodlnější. Trénink jsem měla třikrát denně, třikrát denně jsem si upravovala vlasy. To fakt s dlouhými nešlo. Z té doby existují hrozné fotografie. Byla to hrůza," smála se Kateřina.

Její dcera Lucinka by si naopak u maminky dlouhé vlasy přála. "Má připomínky, že jsem jediná maminka od nich ze třídy, která má krátké vlasy," dodala se smíchem Neumannová, která je od rozchodu s otcem dcery stále sama.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám