Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Vypadá sice, že by mohl být ve věku jejího otce, přitom jde o chlapíka, který teprve vstupuje do nejproduktivnějšího období života! Známá česká modelka, kterou proslavila nejen silikonová ňadra, ale také to, že byla Playmate, se zabouchla až po uši do fanatického vyznavače posiloven. Podívejte se do fotogalerie, jak to vrkající dvojici sluší!

Onou modelkou není nikdo jiný než Dominika Mesarošová (38), která právě v těchto dnech dlí v Turecku na kempu pro modelky v rámci svého projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. A nechybí zde ani její nedávný objev, hezoun s uhrančivýma očima, kterého by si mohlo pořídit kdejaké letiště místo původního rentgenu. A že jeho pohled dostává do kolen i Dominičiny svěřenkyně!

Na mužnosti mu kromě asi osmdesáti návštěv posilovny denně přidává i to, že už má i šedé skráně. V občance se mu však objevuje překvapivě nezvykle mladý věk: třicet čtyři let. „Je to genetické, začal jsem šedivět už v osmnácti,“ řekl Super.cz Marek, jenž ve vztah s modelkou věří až tak, že si nechal vytetovat její jméno na tělo.

Tak snad to hrdličkám, které se chtějí vzít příští rok v květnu, vydrží!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám