Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestra Simony Krainové (51) je sice o šest let starší, věkový rozdíl by jim ale hádal jen málokdo. Yvonna Maléřová (48) na svém zevnějšku tvrdě dře a je to vidět. Přestože ale sestra slavné modelky běhá, plave, cvičí a večer vůbec nejí, tak se jí nedařilo vymodelovat partie břicha a boků. Proto se na radu sestry svěřila do rukou plastického chirurga, který ji těchto nechtěných faldíků zbavil.

„Yvonna se už delší dobu snaží zhubnout pár kilogramů, protože by ráda měla štíhlou postavu jako dřív, tak jsem ji vzala na kliniku, jíž jsem tváří, za zkušeným panem doktorem, jestli by jí poradil. Shodli jsme se, že laserová liposukce je nejvhodnější řešení, lepší, než se trápit od rána do večera ve fitku,“ popisuje návštěvu na klinice Krainová. Modelka zároveň sama přiznává, že po dětech musí také více hledět na správný jídelníček a pravidelně cvičit a je pravděpodobné, že dřív či později ji podobný zákrok taky čeká. „Já jsem byla v dětství její pokusný králíček a teď je ona můj pokusný králík,“ smála se Simona.

„Dozvěděla jsem se o liposukci, která umí šetrně a rychle odstranit i takový ten cvičením neodstranitelný tuk, se kterým poslední dobou bojuju. Určitě to také znáte, jsou to takové ty 4 kilogramy, kterých se chce zbavit téměř každá žena s tím, že pak už by se cítila skvěle,“ svěřila se Yvona před zákrokem.

Simona svoji sestru podpořila během konzultace, ale na sál s ní nezamířila. „Yvonna byla sice u mého porodu, ale u tohoto zákroku s ní nebudu,“ vtipkovala Simona a Yvonna to se smíchem komentovala: „Ale tam jsi vlastně taky hubla břicho“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám