Hlavní obsah
Článek

Umíte si představit potkat toto lidské monstrum v temné uličce? Tady bohužel nejde o halloweenský kostým, nýbrž o reálnou podobu jednoho výstředního Kolumbijce. Touha odlišit se u něj překročila únosnou mez už dávno.

Dvaačtyřicetiletý Caim Mortis strávil posledních jedenáct let dolaďováním svého démonického vzhledu ‚k dokonalosti‘. Mezi jeho tělesnými vychytávkami byste našli spoustu silikonových implantátů pod kůží včetně rohů, desítky piercingů nebo potetované oční bulvy.

Čím se takový člověk může živit? V jeho profesi je jeho vizáž paradoxně výhodou. Caim se totiž živí jako DJ, kterého si zvou pořadatelé akcí převážně díky jeho nezaměnitelnosti s kýmkoli jiným. A nyní, v době oslav Halloweena, je úplně na roztrhání.

Stinnou stránkou jeho jinakosti bylo však zavrhnutí jeho vlastní rodinou, která je navíc katolicky smýšlející. Muž se nakonec kvůli nepřijetí okolí rozhodl opustit rodnou zemi a přestěhovat se do Mexika, kde je společnost podle jeho slov k podobným věcem benevolentnější.

„První reakcí lidí, když mě vidí, je šok nebo úžas. Většinou se mě ptají, jestli to bolelo, nebo kdo mi tohle udělal,“ říká dnes už s nadhledem muž s přezdívkou Devil Man.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám