Hlavní obsah
Článek

Rozmařilá dědička hotelového impéria Paris Hilton (43) pořád patří k nejobletovanějším světovým celebritám. Až se divíme tomu, že zrovna ona, tiše vzhlíží k vůbec nějakým idolům. Ale je to tak!

Paris však není žádná troškařka a nemá za idola jen tak někoho. Sličná blondýnka si rovnou vybrala hereckou legendu Audrey Hepburn, kterou by nejraději nejen napodobila, ale i překonala. Samotná Paris si sama zahrála v několika filmech a legendu stříbrného plátna považuje za svůj velký, byť nedostižný, vzor.

Atraktivní miliardářce samozřejmě nechceme křivdit, ale tuto výjimečnou ženu zřejmě opravdu nikdy nepřekoná. Přesto se Paris před časem aspoň stylizovala do podoby této slavné herečky, když se nechala nafotit coby Audrey Hepburn (†63) z filmu Snídaně u Tiffanyho.

Budoucí královnu hotelové sítě musíme pochválit za to, že je na snímku od smyslné herecké hvězdy takřka k nerozeznání. Jediný rozdíl mezi oběma ženami tak na tomto portrétu tkví ve zmíněných hereckých schopnostech, které jsou samozřejmě naprosto neporovnatelné.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám