Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oblíbené herečky Linda Rybová a Kateřina Winterová společně pod režijním vedením Davida Prachaře už nějaký ten pátek baví diváky v komedii Divadla Palace Opona nahoru.

Zdatnými spoluhráčkami jim jsou Jaroslava Obermaierová, Lucie Polišenská i Jana Krausová. A právě posledně jmenovaná v této populární anglické situační komedii, která si získala srdce mnoha příznivců suchého humoru, několikrát potěšila i příslušníky silnějšího pohlaví.

Ti se totiž mohli kochat pohledem na její obrovský výstřih, který v divadelní hře několikrát předvedla. Už v pondělí 3. listopadu ale své vnady ukáže divákům naposledy, protože divadelní komedii čeká derniéra.

„Mrzí mě, že komedii Opona nahoru budeme hrát naposledy. Na druhou stranu když něco končí, něco jiného začíná, a proto mohu naše diváky směle pozvat na další hry, které v divadle hrajeme,“ řekla za všechny herečky Linda Rybová, kterou diváci mohou vidět v komedii 3 verze života, kde exceluje spolu s Davidem Prachařem, Igorem Chmelou a Janou Janěkovou mladší.

Evergreenem je pak představení Africká královna, kde je Lindě partnerem Hynek Čermák. Nově pak Linda září v komedii Úča musí pryč, v níž opět hraje společně s Kateřinou Winterovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám