Hlavní obsah
Článek

Michaela Ochotská (39) si vzhledem ke svému těhotenství užívá období, kdy může bez výčitek jíst, co hrdlo ráčí. Ze začátku těhotenství se mohla utlouct po všem kyselém. Zavináče jedla po takovém množství, že už pro ně raději posílala kamarádky. Nyní si libuje v ovoci.

„Miluju ovoce a jím ho ve velkém množství. Miluju ananasy, jahody, maliny,“ říká Míša a jedním dechem dodává: „Dělám si freshe, ovocný, ale i mrkvový.“ S Míšou jsme se potkali v nově zrekonstruovaném supermarketu na pražských Letňanech, kam vyrazila právě na nákup ovoce a zeleniny.

Ochotská se v jídle opravdu neomezuje. „Nemám problém s tím, že bych na váze tloustla. V těhotenství si dopřávám všeho, co mimčo potřebuje. Zatím jsem přibrala sedm kilo. Dokonce jsem se těšila, že konečně naberu. Dostala jsem se na váhu, kterou bych si chtěla zachovat po porodu. Přece jen je to zdravější, plnější,“ říká Míša.

Plnější tvary oceňuje hlavně Míšin snoubenec a otec dítěte Lukáš Rosol. „Partner je spokojený, dokonce i v teplákách zadek neplandá a je pěkňounký,“ usmívá se Míša Ochotská.

Reklama

Další články

Načítám