Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Václav Noid Bárta (43) poprvé promluvil o své nové roli otce. Jeho manželka Gábina mu včera krátce po šesté hodině ranní porodila dceru Terezku. Noid se nechal slyšet, že dva dny nebude komunikovat, práce jde stranou a chce si užít první dny s dcerou. Pro Super.cz ale udělal výjimku.

"Ty emoce, které se mnou hýbou, ani nejdou popsat. Jsem strašně šťastný, strašně," řekl Super.cz Noid. "A hlavně jsem neuvěřitelně pyšný na Gábinku. Nikdy jsem netušil, jak strašně silná ženská to je. Neumím popsat, jak moc ji miluji a děkuju jí za Terezku," upřesnil Noid.

Gábina rodila v pražské porodnici v Podolí u manžela zpěvačky Marty Jandové Miroslava Vernera. Holčička po narození měřila 48 centimetrů a vážila 2,80 kilogramu. Mnoho hvězd kvůli bolesti preferuje císařský řez, Gábina však byla od začátku rozhodnutá rodit přirozenou cestou. A dokonce si při porodu nenechala ani píchnout epidurální anestezii.

"Dala to se vším všudy," dodal Noid, který byl u porodu a naštěstí se nesložil. "Byl jsem u toho a jsem za to strašně rád. Jedno z nejlepších rozhodnutí, které jsem udělal," dodal zpěvák.

Reklama

Další články

Načítám