Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Andrea Verešová (43) nebyla vždy jen vzornou maminkou dvou dětí. Byly časy, kdy dokázala přepít lecjakého chlapa včetně svého manžela. "Jsem Slovenka a čím dále na východ jdete, tím více se pije. Ale musí se to umět," vysvětlila Andrea. Její recept? "Musíte se najíst a alkohol prokládat vodou. Teď jsem ale byla čtyři roky na detoxu. Byla jsem pořád těhotná nebo kojila," upřesnila.

"Už nejsem trénovaná a ani to nemám v plánu. Teď mi stači jedna sklenička za večer. A to nejčastěji vína," řekla na otevření pálenkového baru, kde udělala výjimku. "Ochutnala jsem osmiletou grappu a byla vynikající," svěřila v resortu Balneo Poppy.

Na pár panáků se zastavil i Felix Slováček, který je v Karlových Varech za slaměného vdovce. "Dáda radši zůstala na chalupě, nechtělo se jí mezi lidi," svěřil.

Zpěvačka Kateřina Mátlová byla také na pálenkový bar zvědavá. "Pro mě je ale tvrdý alkohol lék. Při zánětu středního ucha je dobré dát ho na vatičku a strčit do ucha, při bolestech v krku se mi osvědčilo alkohol kloktat," poučila přítomné Mátlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám