Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka Renée Zellweger si v pondělí večer nenechala ujít 21. ročník galavečera časopisu Elle, na němž jsou každoročně oceňovány nejvlivnější ženy Hollywoodu. Představitelku nezapomenutelné Bridget Jones doprovodil muzikant Doyle Bramhall, s nímž tvoří pár zhruba rok a půl. Hostům a následně ani médiím však neunikla její vizuální proměna a novým účesem to tentokrát nebylo.

Britský Daily Mail se například pozastavuje nad odlišným tvarem očí. Pro pětačtyřicetiletou herečku tak charakteristická plná horní víčka nejspíš už potřebovala odbornou redukci nadbytečné kůže, což je zcela běžný zákrok. Server však hovoří také o plnějších tvářích. Hollywoodské hvězdy si do nich nechávají většinou injekčně vpravit implantáty, čímž si uchovají mladistvější dojem ‚naducaných tvářiček‘. Ovšem právě ty měla Renée vždy, i když byla jinak velmi útlá. Je však evidentní, že naopak s vráskami si Renée těžkou hlavu nedělá.

Velkou roli v hereččině proměně hraje ale i takzvané nahé líčení. Rodilá Texasanka si přestala líčit rty a trhat obočí, které dřív navíc zvýrazňovala tužkou. Dobře je to vidět například na snímku z roku 2010. Tehdy se účastnila večeře, kterou pořádala návrhářka Vera Wang.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám