Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Podzim je v plném proudu, letní oblečení už dávno odpočívá hluboko v šatníku a na ulicích už se to jen hemží kabáty a kozačkami. Nechcete se v tomto šedivém davu ztratit? Máme pro vás čtyři trendy, které ovládly přehlídková mola a dají šmrnc i vašemu šatníku.

Podzim si žádá něco extra. Zapomeňte na nudu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Podzim je barevný a hravý. A přesně takové jsou také podzimní módní výstřelky. Nechte se inspirovat. Poradíme vám, jaké kousky právě frčí i kde je seženete. Od spodního prádla až po svetry! Podívejte se na celou nabídku od Astratex.cz – oblékne vás od hlavy až k patě, a to podle posledních módních trendů.

Neotřelé spodní prádlo

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

I když je spodní prádlo ukryté pod vrstvami oblečení, nemusí být obyčejné. Aktuální trendy volají po originalitě a hravosti. Podlehněte také a oblékněte netradiční a stylovou podprsenku, ve které se budete cítit sebejistě a sexy po celý den. Co říkáte třeba na polovyztuženou podprsenku Adel? Netradiční vzory a padnoucí střih – to jsou vaše podzimní esa v rukávu!

Potisky ve 3D

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Zajímavé potisky jsou ve středu módního zájmu snad od nepaměti. Nyní je ale můžete posunout o úroveň výš. Zajímavé tričko s potiskem pampeliškového chmýří má díky vrstvení unikátní 3D efekt a dá šmrnc každému podzimnímu outfitu. Skvěle se hodí do práce i na volný čas, a stane se tak klíčovým kouskem ve vašem šatníku. Co na unikátní 3D trend říkáte?

Bohatě zdobené výstřihy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Krajky, kamínky, volánky, průstřihy. Je spousta způsobů, jak přitáhnout pozornost k dekoltu. A všechny jsou tuto sezónu trendy! Bohatě zdobené výstřihy budí pozornost, zdůrazní vaši ženskost a podtrhnou celkový dojem. Vyzkoušejte třeba stylové dámské body s vyšívaným výstřihem. Skvěle se hodí k džínům i sukni a navíc vás krásně zahřeje. Sexy, trendy a v teple – co víc si přát?

Atypické pletené svetry

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svetry k podzimu zkrátka patří. Jsou hebké, hřejivé a navíc ukryjí pár drobných nedostatků. Zkuste letos obléknout svetry podle posledních trendů a ozvláštněte svůj podzimní šatník. Luxusní pletený svetr značky Zaps šikovně maskuje oblast zadečku a i přes volný střih dá vyniknout ženské siluetě. A navíc ho můžete obléknout ke každé příležitosti.

Další články

Načítám