Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka a herečka Yvetta Blanarovičová (60) opět dokázala, že věk u ní znamená jen číslo v občance. Na galavečeru svého charitativního projektu Talent La Sophia předvedla svou štíhlou figuru v odvážných šatech.

Nejvíc však zaujala odvážným, sexy dekoltem, u něhož měli přítomní pánové co dělat, aby ho nehypnotizovali svým pohledem. Nestárnoucí Blanarovičová překvapila přítomností syna Matyáše, kterému dělala v průběhu večera doprovod půvabná slečna.

„Mám tady dnes večer svůj plod. On je geniální a má talent na byznys. Na matematiku. Naštěstí není umělec, protože ten náš život je o sbaleném kufru a životě na cestách,“ říká upřímně Yvetta. Babičku z ní ale fešný syn zatím neudělal.

„Ještě pořád nejsem tchyně, ale normální matka. Vůbec si nedělám vrásky, když to bude fajn holka. Je to jeho život,“ míní Blanarovičová, jež byla na galavečeru velmi dojatá ze svých talentovaných svěřenců z dětských domovů.

Vyhlášeny byly nejlepší děti v obou kategoriích Talentu, a to jak ve zpěvu, tak v hudbě. „Jsem trochu dojatá. Je to uzavření ročního projektu a konečně nám ten strom, který jsem pěstovala, přináší ovoce. Děti mi studují na konzervatořích,“ pochlubila se pyšně Blanarovičová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám