Hlavní obsah
Článek

Známe ji jako autorku osobitých písní, ale byla nominovaná i na Českého lva za hudbu k filmu Nevinnost. Nyní půvabná blondýnka Vladivojna La Chia zkomponovala a sama natočila hudbu pro nový seriál HBO, který nese název Až po uši.

K seriálu autorka napsala i průvodní píseň Holka, kterou se rozhodla nazpívat s Matějem Ruppertem a společně také k této písni natočili videoklip, který byl právě dokončen.

"Skladbu Holka jsem částečně složila ve výtahu, kdy se mi kámoška svěřila s láskovými problémy. Pak se mi to v hlavě nějak propojilo se scénářem seriálu a bylo to. Naprosto ideální partner mi do té písničky přišel Matěj, protože je sympatický nezmar a já mám nezmary ráda," svěřila.

Vladivojna k seriálu chystá i soundtrack, kde bude samozřejmě hudba, kterou zkomponovala pro seriál. Na albu uslyšíte třeba Beatu Hlavenkovou, zmiňovaného Matěje Rupperta, ale i duet s Natálií Kocábovou nebo Annou Polívkovou, která v seriálu hraje jednu z hlavních rolí.

Hvězdně obsazený seriál bude mít premiéru 2. 11. a v hlavních rolích uvidíte Aňu Geislerovou, Jitku Čvančarovou, Lenku Krobotovou, Hynka Čermáka či Jiřího Havelku. "Seriál je o milostných vztazích a od běžných romantických seriálů se liší větší mírou nadsázky i autenticity," tvrdí režisér Jan Hřebejk.

Reklama

Další články

Načítám