Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Kristina Kloubková se po návratu Lucie Borhyové (46) z mateřské bála, že zmizí z televizní obrazovky. Místo vedle Reye Korantenga opět zaplnila její kolegyně, a tak obavy byly na místě. "Měla jsem samozřejmě strach, co se mnou bude. Ale dopadlo to výborně, jsem dítě štěstěny," řekla Super.cz Kloubková.

Bylo pro ni velké překvapení, když se dozvěděla, že novou moderátorskou dvojici utvoří s bývalým sporťákem Martinem Pouvou. "Mám hroznou radost. Zatím se s Martinem poznáváme, hledáme se, snažíme se sladit, ještě jsme spolu zprávy nikdy nepsali. Ale myslím, že nám to ladí," řekla Super.cz Kristina.

Po návratu Lucie do televize se vyrojily zprávy, že si diváci přejí Kristinu a Lucie by měla jít z kola ven. Kristina s Lucií se prý nesnášejí a jejich vztah je na bodu mrazu. "S Luckou jsme se o tom bavily. Spíš okolí to ale řešilo a psalo mi. Některé věci musely být i pro Lucku nepříjemné, moje rodina nevěděla, co je pravda. S Luckou se potkáváme dál v práci, pobavíme o dětech, usmějeme se a je to v pohodě. Žádný problém mezi námi není," řekla nám Kloubková.

Máte na obrazovce raději Lucii Borhyovou, nebo Kristinu Kloubkovou?
Lucii Borhyovou
31,7 %
Kristinu Kloubkovou
68,3 %
Celkem hlasovalo 48792 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám